Întrebări Frecvente

Ce servicii oferă TimberBase?

Compania TimberBase cu sediul la Rădăuți oferă doar servicii de vanzare produse lemnoase pentru construcții. Aceste produse se află în catalogul companiei și sunt urmatoarele: Lemn Tratat, Lemn Terasă, Placaje, Lemn Netratat  și Lambriu

Care este adresa magazinului?

Dacă ești in căutarea Lemnului Tratat în Rădăuți și nu sti cum să ajungi la noi, atunci te rugma să dai click aici pentru a fi condus către depozitul TimberBase.

Cum este tratat lemnul?

Lemnul Tratat vândut de TimberBase Rădăuți trece printr-un proces de tratare care consta în urmatorii pași:

1. Curățarea suprafeței

2. Slefuirea lemnului

3. Uscarea lemnului

4. Aplicarea grundului

5. Aplicarea Substanței de protecție

Se oferă reduceri în funcție de volum achizitionarii?

La TimberBase urmarim ca ai nostrii clienți să fie complet satisfăcuți de calitatea mărfii cât și de prețul produselor. În cazul prețurilor personalizate decizia se ia la achiziționarea Lemnului tratat sau a altor produse la momentul achitării.

Produsele sunt certificate?

Da. Lemnul Tratat, cât și celelalte produse au trecut prin cunoscutul test al materialelor lemnoase NWPC. De asemenea, produsele sunt acreditate de Istitutul Tehnic de Cercetare din Suedia (Certificatul: NTRA).

Care sunt avantajele lemnului tratat?

Procesul de tratare a lemnului îi crește capacitatea de a rezista în condiții umede sau de contact contact cu suprafețe prin care se poate transmite umiditeatae. Acest lucru duce la marirea considerabila a duratei de viata a construcției.